Propast

Propast

Anotace: Nad propastí života, nad propastí smrti.....

Nad propastí života,
nad propastí smrti.
Ta bezmocná nahota,
ve špíně živé drti.

Mé oči bolest spatřili,
bída v srdci pustá.
Slzami se zalily,
má přeplněná ústa.

Nad propastí života,
nad propastí smrti.
Myšlenky bezedné,
v tichu co mě škrtí.
Autor Mišule, 26.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nad propastí života
nad propastí smrti,
přišla tahle prázdnota,
co mě duši drtí.
Až zamrazí ze smutku... Líbí se mi.

27.05.2011 07:26:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí