Němý hlas

Němý hlas

Anotace: Dosažená meta, sliby u oltáře....

Dosažená meta,
sliby u oltáře.
V koutu mého světa,
pošlapané tváře.

Včerejší píseň života,
zevšednělá láska.
Černí zakrytá nahota,
přes němá ústa páska.

Sázka na tebe,
bezbarvý den.
Zvolám do nebe,
náš němý sen.

Noční krása,
bledých stromů.
Němých spása,
já chci domů!
Autor Mišule, 26.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí