Večerní rozjímání

Večerní rozjímání

Anotace: večer

Sbírka: Moje básničky

http://youtu.be/QjEPCczY11E
http://youtu.be/u7LexNBv0mI

Začíná mi být zase špatně a zle,
a proč teď?
No je to vždy takhle náhle.
Čekají mě totiž zkoušky a zápočty ještě,
dneska jsem byla čerpat sílu venku na slunci.
Stejně nás zítra už zítra překvapí deště.

Navíc je mi smutno a samota mě začíná tížit,
chybí mi spousta lidí,
aspoň že ty prázdniny se začínají blížit,
a to mě začíná těšit.

Musím si začít více věřit,
a rychleji ke hvězdám mířit.
Potřebuji se více nad sebou zamyslet,
a ne jen na druhé myslet.

Pomáhat hlavně sobě se naučit,
třeba se i více nalíčit.
Třeba si rychleji najdu i nějakého klučinu,
který mě vezme za ruku na lučinu.

Dneska mě zase vše nedělá dobře,
podobám se s náladou kobře.
Holky mi hlavně chybí ze školy,
i když by mě tam čekaly úkoly.

Ale teď už popošel čas zase kupředu,
i já budu muset jít více dopředu.
Nesmím se tak často ohlížet zpátky,
za již zavřenými vrátky.
Autor Nikolka, 26.05.2011
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí