Táborák...

Táborák...

Anotace: (27.5.2011) výjezd na Šumavu...

táborák krásně plál
alkohol tekl proudem
on mě příjemně hřál
teplo šlo každým oudem

pak přisedl si k jiné
na mě padl chlad
a v opojení vinném
přišel náhlý zvrat

pláč a řeka slzí
proč? však neznám jej
mělas spát jít brzy
teď sama se hřej
Autor B.a.r.b.a.r, 27.05.2011
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí