14.1. 11

14.1. 11

Anotace: po ránu v autobuse

Pole změnilo svůj tvar
koryto, voda, rybičky
prší dál a pršet bude
já trhám verlybě stoličky
Bahenní koupel, boty se rochní
a zdravím kypí, lidi maj pití
zlití a zbití podzimem jdou
lednovým krajem, zbytky
ledu, sníh nemá zájem
voda ale splachuje
všechny špatné postoje
zůstávaj jen rozbroje
a zamlženej sen co
promění noc v den
než voda vše zaplaví
možná ho popraví
a naděje zmizí
bude tak cizí a zlá.
Podzimem jdou, tím
lednovým krajem
zas divadlo hrajem
a nemáme slov.
Autor Lalia Error, 27.05.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí