Proč pocit mám..

Proč pocit mám..

Anotace: když jiná jsem..

Proč pocit mám,
že slunce zapadá mi před očima.
Nechť běžet dál,
bych musela Tě.
Nechci šanci promarnit,
ale zkoušet se bít.
Je to těžké však,
když jiná jsem,
nebojuji, se srágorami jdem.
Jistotu, jen jistotu chci mít,
zda-li dál mám – můžu?
Jít.
Autor Dollinka, 27.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí