...

...

Anotace: 17.5.2011 4:25

Ovinula si kolem sebe paže
a zaryla si nehty do kůže tak silně,
až ucítila krev.

(Jsem obsahem sebe,
neobsahem Tebe)

Fyzická bolest ulevuje bolesti psychické...
Autor SZNUPY, 27.05.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí