Vzteklá šelma

Vzteklá šelma

Anotace: Rozezlení z nespravedlnosti a bezmoci něco změnit vede často k brutálním činům, které jsou ale etické do té míry, jakou si sami určíme...

Zběsilá a vzteklá šelma
dere se vpřed bez obav.
Nežila by - zdechla. Bělma
vně... Rve se teď za svůj háv.

Řvát chce, rvát, bít a zabíjet!
Tesáky od krve chrastí tou slastí.
Krátce drtit a to hned.
Děs taky odkrývej! Zmasti ty kasty!

Čas zúčtování trvá věčně,
hrůza smrtí proniká.
Dneska tu zavání mrtví/ýřečně,
zlý ďas tepe do nikam.

Někdy pak vztek střídá smutek,
když dokonána jest fatalita.
Nikterak netřeba mít lék,
držet tu náhle čest, nepřemítat!
Autor Husky, 27.05.2011
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: lexus, Trystan ap Tallwch, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí