Upřímná

Upřímná

Anotace: aneb jinak

Poslouchej pozorně,
co chci říct dnes:
Na postel vlez,
a líbej mě.

Ale první jsou poklony
a jiný pouta společnosti
a zákony.
Pak tě svlíknu s radostí
sobě vlastní.

Poklony:
Karamel stéká po tvé tváři.
Toť vlasy tvé,
co krásně září
v mé tmě.

Ale já je nevidím
přes mlhu chtíče.
Jen v tvým klíně dlím
a prosím o klíče.

Sladký slovíčka
a tvý požadavky?!
A ty, má kurvička...
už myslíš na vdavky?

Tak jak je ti teď?
Začneš litovat?
Pocity smeť
a pojď se milovat.

Mý vlčí touhy
mě spalujou, však víš.
Bůh ti nadělil vlohy
jenže ty místo milování
spíš...

Takhle je to blbost.
Šeptám ti sladkobolnou lež
tvá neposlušnost
je má zlost.
Tak do postele běž.

Dneska to bude skvělý.
A vášnivě, prosím, cizí slečno.
Víš co? Není to tak zlý.
Úplně vidím to tvý neskutečno...

Místo poklon
na tvářičku
za můj výkon
po fialovým flíčku.

Tak jsem si tě označil
a teď seš jedna ze sta,
co jsem obskočil.
Upřímně? Toť má cesta

...
"Hej, lásko?"
"Hm?"
"Seš kus..."
Autor Jiko, 28.05.2011
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí