Jednou

Jednou

Anotace: pokus o vyjádření trošku jinak, než normálně píšu..

Jednou
chtěla bych jen vzlétnout
do oblak
vznést se nad zem a vědět
že budu sama sebou

Jednou
chtěla bych jen zamávat
lidem dole
kteří si budou tiše přát být tam
kde jsem teď já

Jednou
chtěla bych jen ráno vstát
do krásného dne
roztáhnout svá křídla
a odletět někam pryč

Jednoho dne
narostou mi ta křídla
z mých snů
a já pak ukážu všem
že létání není jen snem
Autor Saen, 04.02.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný, to bych si občas taky přála - někam uletět

02.05.2007 14:44:00 | cd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí