Prosba kritikům

Prosba kritikům

Anotace: ..........

Prosba kritikům

Našla jsem chybu
V duši své temné
Jak mrtvou rybu
Co břicho vzedme.

Vyplula na povrch
Cítím ji,zapáchá.
V mysli mé zmatené
Zlé škody napáchá.

Kritiku přijmout
Že prý já neumím
Jak řeči zvířecí
Těžko jí rozumím.

Kritici pec
Vždy sebou vlečou
V té Vás pak pomalu
Do zlata pečou.

Prosím Vás,pečte mě
Vypalte chyby
Ať už nevyplují
Jako ty ryby.
Autor Ayla, 04.02.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto sa Ti docela podarilo.
Myslím ,že Popleta si nenechá újsť
rým ,,chyby-ryby",pošmákne si.
Napriek všetkým kritikám,kritikom,kritičkám,
neutop sa ,nenechaj sa usmažiť
a plávaj ďalej!

06.02.2006 09:12:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí