PROMOCE

PROMOCE

Anotace: ...tomu rozumíme jen my dva :-))

Pryč naše emoce,
dnes je tu promoce!
Vážná a dojemná,
slavnostně strojená.

Někteří ani netuší,
co se za školou skrývá!
Nabytí vědomostí, milování v království,
či v žlutém moři řepky... i tak to někdy bývá.

Měj lásko hezký den!
Ze srdce ti ho přeji.
Pojď ruku v ruce v něm
ať stále se tvá očenka smějí.
Autor Dalimila, 30.05.2011
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné přející dílko. ST!*** za upřímnost a prostě jednoduchost krásného.

30.05.2011 19:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí