Boloň

Boloň

Anotace: -ská omáčka a relax v ní :-)

Chci zavřít oči,
otočit kohoutkem,
napustit myšlenkám
relaxační kvíz,
lehnout si
do hluboké mísy
se svojí oblíbenou
boloňskou omáčkou,
trochu přitopit
teplou vodou
až kohoutky zapískají
a já zavýsknu hijé,
i když koně
mám jen ty pískací,
ale pořád jsem tentýž kluk,
který si hraje
a potápí se
ve vlastním blahu,
ve vlastní božské Boloni...
Autor Tomáš Přidal, 30.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí