Jinde...

Jinde...

Anotace: 30.5.2011 22:55

Cítím se být Napoleonem,
malým vůdcem, velkým vítězem.

Naučila jsem se koexistovat...

Ta iluze je téměr dokonalá,
občas ji naruší večer
stejný jako dnes,

večer, kdy se probudím
a hledám vedle sebe někoho,
kdo tu kdysi byl...

Budím se a žiju minulostí,
a přitom...

Chci být jinde,
Chci být jinde,
Tolik a zoufale si přeji být jinde...
Autor SZNUPY, 30.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí