Třeba proto

Třeba proto

Anotace: ???

Pro pár tahú štětcem, když oči jsou slepé
Jen tak jít,ač jsou nohy slabé
Tónu dopřát křídel, avšak ústa jsou němá
Pod nebem, kdy modrá pláče

Dnes je tak, zitra líp. Snad?...
Nejdu ústúm v ústrety, nevím kde zaklepat mám
Vše bylo krásné, jas blýskal se v dál
Sedím v sále sám, film si promítám

Vidím se a vídím Tebe
starý klavír jedním tónem vyzvání
opona padá, možná bude zítra, možná ne...
proč tou písní noc zabíjím... ?
Autor Valemart, 30.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí