Promiň!

Promiň!

Anotace: ...slovo promiň bylo vymyšleno proto, aby se lidi k sobě mohli chovat hnusně...

Promiň mi za slova, co ústy nevyslovím.
Promiň mi za gesta, co rukami nepovím.
Promiň mi za věty, co říkám když nemyslím.
Promiň mi za slohy, co nepíši a vymyslím.

Promiň mi za slova, které říkal jsem vážně.
Promiň mi za gesta, které dělal jsem z vášně.
Promiň mi za věty, které z úst mých se derou,
za verše a za noty - v hlavě mé se berou.

Promiň mi za slova, upřímně tak zněly.
Promiň mi za gesta, křivky Tvé se chvěly.
Promiň mi za věty, budí jen šrámy...

Loučím se s Vámi pánové a dámy...
Autor Seegr, 31.05.2011
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, hloubavá, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí