Duha

Duha

Anotace: Jen tak

Když slunce svítí
a trochu zaprší.
Když už nám nestačí,
větrné chmurné počasí.
Můžem se podívat,
spolu se usmívat.
Můžeš mě pohladit,
trochu mě pobavit.
Koukni se ven,
je to jak sen.
Na nebi se vytvořila,
je to jako-by tam byla.

Vždycky!!!
Autor Donicia, 31.05.2011
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vytvoří se lehce
a působí křehce..
Ukradnu si na louce tuhle duhu
a svážu si do vlasů barevnou stuhu.
Moc hezká, jemná a čtivá

31.05.2011 12:01:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí