Bezejmená dívka

Bezejmená dívka

Anotace: o kamarádce a kamarádech

Sbírka: Touha a zklamání

Krásná dívka mlaďounká,
měla jednoho kluka.
Měla čtyři kamarády,
vlasatej jí šel do rány.
Jedinej však odolal,
on tý slečně fakt nedal.

Léto, chata, chlast,
to byla fakt slast.
Jamie začal koukat po ní,
všichni víme jak to chodí.
Na hodinu zmizeli,
pěkně si to užili.

Jak ta holka ráda sní,
Blonďák teďka u ní spí.
Myslel si když moch jí mít,
mohla by s ním dlouho být.
Na jednu noc byl to sex,
flašku vodky dá na ex.

Poslední vždy přihlížel,
její krásu tu vždy chtěl.
Svou šanci však stále hledá,
ta holka mu stejně nedá!

Po tomhle jí všivni soudí,
ale oni nejsou jiní…

Vítej,
mezi námi děvkami.
Dívej,
co bylo je za námi.
Vítej!
Mezi námi děvkami.
Dívej!
Tohle je náš svět!


Jak to všechno jednou zkončí?
Jak to všechno dopadne?
Možná že se ponaučí,
třeba jí to napadne.
Jak to všechno jednou zkončí?
jak to všechno dopadne!?
Autor knuP, 31.05.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí