Molok

Molok

Anotace: Lok, lok, monolog...

-----------------------

Láska s pravdou potulnou
ztrácí se nám z dohledu.
Jsou jen námětem mých básní
a tvého zastřeného pohledu.

Lístky z tomboly vzpomínek,
máš jich plné dlaně.
Svíráš je v křeči ze strachu,
že čas ti je rozfouká.
Vyhráváš hlavní cenu,
pamatuješ si to dobré.
Jen já stojím opodál
a chce se mi zvracet na ně!

Opravdový přítel vás z bludiště nevyvede, ale bude čekat na okamžik, kdy cestu najdete sami.

.
Autor JR, 31.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, vodnař, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí