Útěk z reality

Útěk z reality

Anotace: Můj věčný boj se světem - 9:0 na sety.

Podivná spojení,
rty, ocel, koření.
Věčné opojení
- pocitem zdvojení.

Vzájemné (v)zrušení.
smějme se světu!
V kůži slovní spojení,
prázdná
- bez nápadu na TU větu.

Shnilá myšlenka,
smrdí.
Naplním lidstvu nos,
CNS - centrální nos světa.
Ať pachem zvědavosti se udáví,
snad bude stačit jedna shnilá věta.


Pojď si pro mě,
jen já a Ty,
jen já a svět.

My, světe!

Tentokrát opět mi unikneš.
Myšlenku natolik shnilou,
těžko vyjádřím jazyka silou.
Přísahám, příště v rukou mých zhyneš!
Autor Necelá, 01.06.2011
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Metcheque, Kars, Juan Francesco de Faro, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí