Divný to vzduch náhle chodí kolem...

Divný to vzduch náhle chodí kolem...

Anotace: Trocha dadaismu.

Klika věčně se otevírající, okamžik přesvědčí,
jak zlé oči páže, jak studny kloktající
po rozedraném svitu duše mojí,
když drobky starých myšlenek rybář skládá
otec přání stále se za zrcadlem schovává,
držíš ten dojem? v rukách máš most,
sto tisíc let motá se žitím
avšak hodiny stále si broukají melodii uhrančivou

Jaro přeběhlo, vrba přede, když semínko pelíšek nachází
opilá barva za práh usedá,
a vše se zdá býti jasné
však rovnováha pohledu ztrácí tóny
ústa jsou omámena, brouk přeskočil smysl
cesta nevyslovená a význam byl pohřben,
Divný to vzduch náhle chodí kolem...!
Autor jannas, 04.02.2006
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá - taková rytmicky složitější mi přišla: jak pletený košík

03.04.2008 21:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl

pěkné:-)

22.05.2007 16:39:00 | kakaoo

myslím že tohle dadaismus není - má to určitý smysl

30.03.2006 17:32:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí