Proč už tě nevidím?

Proč už tě nevidím?

Anotace: ***

Čekám, až se otevřou
ty dveře do neznáma
Jsem sama
Uprostřed temné noci
Nevolám po pomoci
Volám tvůj stín
Byly chvíle, kdy jsem tě vídávala
Proč tě už nevidím?
Nezměnila jsem se
Nezměnilo se nic
A pořád mám ti toho tolik co říct
Slov a vět na tisíc
Proč už tě nevidím?

Čekám, až se rozední
První paprsek slunce
tiše zlomí mé srdce
Nikdo neuslyší nic
Nevyřknu slůvka
Nenadělám nic
Když nechceš přijít,
nenadělám nic
Ale proč už tě nevidím?

Čekám, až tyhle chvíle skončí
Já už tu nechci být
Je to už tolik let, co odešels mi
A já nenalezla klid
Stáls nade mnou, když mi bylo nejhůř
Tvůj pohled chuť do života dal
Je to už strašně dávno
Lásko, já zůstávám,
aniž bych chtěla
Lásko, já tě neviděla
už miliony let
Chci být zase s tebou
Chci tě vidět
Odpusť mé lidské sny
Jen jednu noc buď zase mým
tak jako tenkrát
Pamatuješ?
Viděla jsem tě uprostřed našich světů
Viděla jsem tě ve tmě noci
Nevolala jsem po pomoci
Volala jsem tvůj stín
A tys tam byl
A slíbils mi,
že až mi nejhůř bude, budeš při mě stát
Tak proč tě už nevidím?
Co se má ještě stát?
Autor unstoppable, 03.06.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané

03.06.2011 10:27:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí