Musíš jít

Musíš jít

Anotace: ***

Jen se tak rozhlížím
Všechno je jinak, než se zdá
Světlo je temnější
Noc děsuplná
Ač jsem to tak chtěla mít
Chci se vrátit
A nejde se vrátit
Světla svíček se začínají přít
A stíny šlehají plameny všude kolem
V tom zmatku tmy a světla
slyším tvé zmatečné sbohem
A nechci tě nechat jít
Němě tě objímám
Dívám se ti do očí
Mají stejnou barvu, jako když jsi žil
Hladím tě po tvaři v domnění,
že tě snad přesvědčím
Nechoď ještě
Zůstaň s tím,
kdo tě tolik miloval,
kdo nedokáže pochopit, přijmout,
že bys měl jít někam dál
Zůstaň ještě
Zůstaň napořád
Zůstaň se mnou, prosím
Klečím na kolenou
Žadoním
Brečím
Však sama vím, že musíš jít
Ještě se snažím tě zastavit
jednou
naposledy
v blahové naději,
že když tě chci tolik u sebe mít,
nebudeš moct odejít
Bláhová naivní slepá láska
Běž tedy tam, kam tě osud nutí jít
Budu jen stát tady ve svých slzách
a nepokusím se tě zastavit
Vždyť vím, že nic s tím nenadělám
Vím, že musíš jit
A vím, že se budu muset znovu
tady bez tebe učit žít...
Autor unstoppable, 03.06.2011
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí