Eva

Eva

Anotace: .....................

Vím, že se jmenuješ Eva
jsi snad z ráje
bez tvého Adama
stvořená z jeho žebra

tolik bych, jsem tě
chtěl zachytit na obraze
abys mi zapózovala
ve svém ráji
ve kterém se cítíš šťastná
mezi divadelními prkny
a malířskými štětci

jen mi pověz které knihy
jsou v tobě skryté
jaké příběhy chceš prožívat
o čem mám psát
když tě vidím vůbec poprvé
v mém životě
na co všechno se tě zeptat
jakou jen máš duši?

kouříš magický tabák
piješ abstinth jak bohém
z Paříže
nebo jsi snad jeptiškou
pannou co nepoznala lásku
nebo já již nevím
ztrácím se v tolika otaznících
snad je brzo v tobě objevím…
Autor Vlk v rouše, 04.06.2011
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Bambulka, Gabrielle, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí