Koncert bez lidí

Koncert bez lidí

Anotace: .....

Koncert bez lidí…

Dneska přijela muzika
Zahrát si bez publika
Dneska přijela hudba
K nám….

Zkouší se bicí,
Kytara, basa
Kde ale zůstala
Vesnická chasa ?

Zpěvák už ladí
Tóninu vyšší
Jako by přijel
Na mši zádušní…

Koncert bez lidí začíná
Tisíce wattů už září
Decibely do dáli
Svou pouť odnáší….
Autor v.hercik, 04.06.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí