Krása

Krása

Anotace: Vlastně ani nevím o čem...

Krása,jak pomíjivý to dar
se kterým se rodíš.
Každý ho vidí už v dáli,
jak kráčí s vlasy lesknoucími,
po ulicích chodíš,
mnoho si řiká ty oči,obličej
patří krásou králi.

Však jak se říká-
je pomíjivá,
proto obnovujeme jí,
i když neúprosný čas tiká a tiká.
Je mnoho způsobů jak navrátit ji zpět,
však nebylo by lepší,
nechat na sobě vidět těch pár desítek let?

Pak už to není člověk,
je ale s duší né svou,
tak radši nechat si svůj věk,
i když pro někoho i s hrůzou mrazivou

Každý na světě je krásný,
nikdo není ošklivý,
však dnešní slova znějí:Buď hezký nebo zhasni.
Zhasni svou touhu po tom v co toužíš.

I já se ohlédnu za krásou
jdoucí po ulici,
ale je to člověk ten,
co nosí úsměv v líci
a v očích má jiskřivý plamen.

Krása je v každém,
jen jí najít...
Autor Pincik, 05.02.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se nezdáš Pinciku, kdo by řekl, že v tobě dřímou takovéhle myšlenky. Nemohu hodnotit dílo, jelikož mě vždy zaujme jeho děj, to co jim říkáš a to je velice pěkný ... =)

20.03.2006 19:06:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí