Cigaretový zlozvyk

Cigaretový zlozvyk

Anotace: Vhozeno do mobilu při „rauchpause“ na sezení rodičů.. Taková říkanka..

Požitkářka jedna troufalá,
jediná tam foukala.

Tak cigáro si vem
a jdi s ním rychle ven!

Stojím tu jak závislák
Nasupená, až zvedá se mi tlak.

Připadám si jak v cizině,
tam také nesmím uvnitř- při víně.

Snad vážně přestanu,
až zlost tu správnou dostanu.

Ale neee, to bude mýlka,
jen-tak nezbavím se nikotinového pírka.

Je to prostě pohodička,
když cígo si dám u kafíčka.

To jen dnes-vyjímečně – budu tu stát.
Příště už se určitě nedám
a budu se třeba i prát :-D


/Nebudu se prát, ale vytočili mě, to teda jo..
S touhle sestavou budu venku vždycky…./
Autor E.T.Jane, 06.06.2011
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se nám nervičky pocuchají a každý se snaží uchlácholit svou závislostí... někdo na nikotinu, jiný alkoholem, jídlem, sladskostí, sportem, abo slovy.

06.06.2011 10:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí