Na Venuši..

Na Venuši..

Anotace: .. se mi líbí

Na Venuši se mi zalíbilo
odsud je blíž ke Slunci
pěstuji zde svoji růži bílou
pokusná pole škůdci

vyplenili a kvítí polehlo
lupeny vítr zvedá
poslední trnem jako jehlou
připíchl se, jsem zvědav

zdali zůstane vzdorovat se mnou
horoucím větrům s vírou
že není sám, kdo má vůli pevnou
svést boj s ohněm a sírou

na Venuši květy mají vůni
jako na Zemi stejnou
pozemská růže, sluneční, lunní
žlutá.. s bílou, plamennou..
Autor Petbab, 06.06.2011
Přečteno 244x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, PIPSQUEAK, JR, James Libustka, zenge, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Mbonita, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak ta báseň se vznáší :-) Pozdravuj na Venuši.

13.06.2011 06:45:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí