Umírání

Umírání

Anotace: Když v životě ztrácíme své blízké a zjišťujeme, že slova a sliby se mění v prach, tak nakonec zůstáváme sami, abychom se s nimi jednou opět setkali...

Žili jsme spolu
rodina celá
po cestě žalu
je samota cela.

Zazněla písnička
šíleně smutná
utřu ti tvá líčka
vždyť slza je nutná.

Zazněla slova
smutku jsou plná
matka je vdova
děvčátko zpívá.

Zazněla lež
že láska je věčná
jen v klidu lež
smrt je ti vděčná.

Zazněla věta
že už máš dost
že také jsi mrtvá.
A já mám zlost.

Zazněla písnička
děsivě krutá
smějí se očička
dítě nedutá.

Zazněly kroky
všichni už odešli
utekly roky
nikoho nenašli.

Zazněl mi zvon
zase se setkáme.
Smutný je tón
na který čekáme.

Smrt ta je klíčem
smrt ta je bránou
smrt ta je lékem
když samotní stárnou.
Autor Jacques-ds, 06.06.2011
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Fog
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za poslední sločku si ten tip právoplatně zasloužíš.

06.06.2011 22:30:00 | Fog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí