Pouze jen slova..

Pouze jen slova..

Anotace: Myšlenka? Pro každého jiná. Pocity? Smíšené.

Kamarádi, láska, rodina,
vzduch, voda, zemina.

Tma, šero, světlo,
bída, zima, teplo.

Prach, štěrk, písek,
rajče, okurka, lilek.

Malý, střední, velký,
žlutý, červený, černý.

Tolik souvisejících věcí,
ale pořád jsou to jen slova.
Autor Angel of Darkness, 06.06.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí