Poslední zbohem

Poslední zbohem

Anotace: ...

Poslední přivítání
Poslední vyznání lásky
Poslední milování
Poslední spojení těl
Poslední slza
Poslední pohlazení
Poslední políbení
Poslední objetí
Poslední zamávání
Poslední ohlédnutí
Poslední myšlenka
....
na
Tvář nevinného dítěte,
oči, co rozdávali radost,
hlas, co zahřál u srdce.
Poslední vzpomínka
....
na
Tvář, vráskami pokrytou,
oči, bolestí utrápené,
hlas, vzlykotem naříkající.
Poslední slova
..........
pro tebe
Tak neplakej už,
tvůj úsměv vše zhojí,
máme se rádi,
a to za to stojí.
Oči své osuš a
věnuj mi pohled,
holubičku z lásky pošlu,
ta nad tebou bude mít dohled.
Neplýtvej slovy
a pusu mi dej,
mysli na mě a
krásně se měj.
Autor nikoolkaaa, 07.06.2011
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí