Závislost

Závislost

Anotace: Bezva holka to byla.. je? Snad,možná i bude „čistá“

Spadneš mi zas v náručí?
Bojím se ti podívat do očí
Opět mě zaskočíš…

Uhýbáš pohledem. Víš proč..
Mám k testu vzít tvou moč?

Zornice jsou jiné, tmavé, větší..
Fakt myslíš, že drogy žití zlehčí?

Jo, nebudeš mít hlad,
Jo, nemusíš ani spát.
Ale tohle vše je na tobě znát!

Pobyt v jiném světě ti nedává křídla.
Hubou v zemi ryješ a bílá si jak křída.

Ruce vyzáblé jak stonky růží,
Lacino prodávaš svou mladou kůži.

Tak fajn veselá holka si byla,
než závislost tě pohltila.

Ovládla tě moc temná,
jenž tě před lety svedla.

Teď obhajuješ svou slast,
však víš, že je to past.
Vrať se „čistá“ mezi nás!!
Autor E.T.Jane, 07.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí