Múza, ta svůdná nevěrnice

Múza, ta svůdná nevěrnice

Anotace: .................

s ní strávil jsem tolik krásných chvil
a obásnil listů nespočet
nakonec mi jen smutek zbyl
a s ním pár oslzených vět

s ní tak snadno žil jsem dny
a lehce se mi slova psalo
s ní inkoust sdílel moje sny
než jedno ráno všechno vzalo

ona teď v cizích hlavách smilní
má múza, ta svůdná nevěrnice
když nejsem já ten vyvolený
tak ať už zpátky nevrací se


.............................


však bez ní duše mlčky vzlyká
a srdce puká v emocích
všechen žal se nespolyká
a neodpustit byl by hřích
Autor James Libustka, 07.06.2011
Přečteno 291x
Tipy 41
Poslední tipující: ni.va, Elyona, jvacl, hašlerka, Maryje..., E.T.Jane, Niky88, danav, JohnyD., chicacheca, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I múzy potřebují chvíli volno... :-)

07.06.2011 22:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí