Tobě

Tobě

Anotace: věnováno mému příteli Martínkovi ...

Zase ti nesu ve svých dlaních
červánky ze svítání
déšť dnešního nebe
rosu co trochu zebe
písek horké pouště
i kamínky z mořské souše
nesu ti sebe
v okvětním plátku
nic nechci na oplátku
maluji ti po zádech
prsty od lásky
pohladím tvou tvář
kde jednou budou vrásky
do očí tvých zanořím svůj pohled
duše tvá tak získá rozlet
dám ti v básních sebe
přinesu ti kus blankytného nebe
to co sis kdy přál
když dotek tvůj vroucně hřál
v jednom mém pohledu
pak do nebe duši tvou povedu
v mé náruči pak můžeš se hřát
to jediné já smím ti dát
v duši lásku svou ti ukázat.
Autor Alien.v.v.s., 07.06.2011
Přečteno 430x
Tipy 21
Poslední tipující: jitka.svobodova, Agniezka, jvacl, James Libustka, Maryje..., Madanik, Jiná, E.T.Jane, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané.Všechna slova jsou psána srdcem.***

23.02.2012 23:27:25 | jitka.svobodova

Jo, my ženy, když se zamilujeme, ztrácíme půdu pod nohama a začínáme létat... :-)

08.06.2011 07:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí