Na scéně se už nic neděje...

Na scéně se už nic neděje...

Anotace: Kam se poděl UNDERGROUND ? Net zabíjí to nejlepší ! Už nemáme ani sílu vztyčit prostředníček. Proč nikdo nekřičí?

Na scéně se už nic novýho neděje
Je to jako kdyby vypukly kurděje

Pravý raegee a ska kapely
Nám už skoro vymřely

Po Undergroundu není ani stopy
Kde jsou ty doby kdy byly slyšet aspoň synkopy

Rock už není to co býval
Trochu se nám zkompromitoval

Ovládly ho sociální sítě
A já nejsem natěšenej jako malý dítě

Co je mainstream a co není
Vytváříme si svůj profil každodenní

Máme svůj vlastní svět
I Madona nám může závidět

Hip hop versus rap - hej hou
Koukej na ně jak se hejbou
(Ty jsou krutý!)

Indie a crosover rock
Anebo pop punk

Zní to psychadelik depresiv či melodik
Nevyzná se v tom už ani logik

Asi se oddám dubstepu
To si aspoň s ničím nespletu

Na fesťáku dneska hrajou ekorockenrollovou kapelu
A já cucám bio pívo z nezávadnýho obalu
(Fadeout)

Je made in Rakousko
A je mi z toho ouzko

Snad se z něho neposeru
Je od našich farmářů z Peru

Aspoň se moc nevožeru !
Bleee
Autor Charlie Mero, 07.06.2011
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajas, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí