Malá čarodějka

Malá čarodějka

Anotace: ...

Je neviditelná a přesto jí všichni znají,
prozradí všechno a přesto něco tají,
je přející a přesto škodolibá,
má pověst puntičkáře a občas se najde její chyba.
Je přátelská a přesto zrádná,
rozdává lásku a přesto je uvnitř prázdná,
je hodná a přesto zákeřná,
je dravá a přesto něžná,
je nevinná a přesto hříšná,
je skromná a přesto pyšná.
Autor Zuzanka.D, 08.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: chicacheca, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí