on

on

Anotace: ...

,,jsem člověk dobrý''
_______________________________________
jako když se zvedne vítr čerstvý
a popel rozfouká..

a ten pocit tísně nikdy nezmizí
_______________________________________

na ramenou nesl si celý svět
a spoustu věcí vzal by zpět
on navždy ji miloval
do poslední chvíle než ho svět pochoval

zahrával si se strunami
noci trávil pod plachtami
a chytal hvězdy do dlaní
když usínal vedle ní

a ten pocit tísně stejně nikdy nezmizí


on své štěstí nevyhrál
ale oheň pro něj vždycky plál
nakonec ho spálil na popel
a on si konečně odletěl

do míst kde jen svěží vítr fouká
a jeho oblíbené písně brouká
a jí vidí každý den
to byl totiž jeho sen


ale ten pocit tísně pro ni stejně nikdy nezmizí
Autor slečna Jůlie, 08.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí