Změna - smrt

Změna - smrt

Anotace: Smrt není konec, pouhá změna stavu - lidské vnímání

Sbírka: Ohnivý Manon

Změna opředená tajemstvím
Svými činy si ji pojistím
Dříve či později

Změna zahalena v plášti zoufalství
Dobrovolná není troufalství
Dříve či později

Změna protkaná vlastní touhou
Iluzí se stává pouhou
Dříve či později

Změna, která je nevyhnutelná
Změna, která je nutná
Dříve či později

Přijde smrt
Autor nývlt, 08.06.2011
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí