na konci

na konci

Anotace: na konci s dechem a fantazií

netuším, padám
vím, že to nezvládám
tichu oddávám
já svoje nohy nechávám
jít dál

možná se vzdávám
možná taky ne
sny zanechám mořským panám

až uvidíš jak se vdávám
v bílích šatech
svoje sny vzdávám
nechávám odejít...
Autor Metal Lady, 08.06.2011
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí