Princeznin Boj

Princeznin Boj

Anotace: každý má svůj soukromý boj...

Hlavolamy všedna
uchopné od radosti,
smutné,
pochopené od bolesti
dnešních vražd

V soukoulí dvou, tří pánských světů
vrhá se pod kola
osudnosti,
bojuje s krásou a cetkami,
tiše,
s realitou pesimisty
hříšně,
s pokorou

A bílou vlajkou mává,
sedí na posteli.
Reflex
plaché zvěře,
oči zavírá

Celý svět
leží jí na nočním stolku,
nečte,
nepoznává
odraz v oknech,
převrácenou reprodukci světa
v obdélníku

Pod jehlou lodičky
krčí se indián...
Autor Morsia, 10.06.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí