Snění vs Realita

Snění vs Realita

Anotace: Báseň, která je zároveň i textem k mojemu songu, který naleznete zde: http://www.youtube.com/watch?v=T8QEvPMSYJ8 Za komenty všeho druhu se zlobit nebudu

Bloumat v minulosti,
je jako vlézti do pasti.
Poznáš vyschlé štěstí
a chytneš taky pár pěstí.

Ústavičné snění
realitou není
minulost ta stojí,
a člověk se žít bojí

Kdo má v hlavě trny,
a srdeční skvry,
zevdnout měl by zadek,
a začít další řádek.

Ústavičné snění
realitou není
minulost ta stojí,
a člověk se žít bojí
Autor Lyuk, 10.06.2011
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí