Sním

Sním

Anotace: ........

Zavřu dlaň a ukryji se někam do neznáma
zavřu oči a objevíš se ve stínu dlouhého čekání
zavřu ústa a promlčím tě
smím mlčet
smím doufat
smím si zoufat
nic jiného není mezi tím

otevřu dlaň a jsem zpět
otevřu oči a nikde nejsi
otevřu ústa a volám tě
smím křičet
smím doufat
smím si zoufat
nic jiného není mezi tím
Autor jaroslava anna, 11.06.2011
Přečteno 357x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Bambulka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... smíš ... tak to udělej ;-)
... a ... nečekej ...

11.06.2011 11:36:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí