Kumšt

Kumšt

Anotace: ....... jsem předurčena k velkým cílům .... nekonečně se těším na to až zítra vstanu a začnu tvořit.... nechť jsou mé housle mou nejčistší oporou :)

Pod zátiším voňavých smrků
já nepodajně se skrývám
sama sobě mnohé věci zazlívám
a vyhýbám se všem krkavčím krkům

Moje chtění zvítězit - smí
a konečně dostanu se nad propast
ve mně mnoho je ukryto – každý to ví
své vášni rozdána jsem na pospas

Dravá lvice co bojuje dál
ve mně probouzí se znovu
možná, že jen sen se mně zdál
sílím jak z nejtvrdšího kovu.

A až uchopím veleskvoucí hmatník
rozezním se zase sálem
já sama sobě budu pánem
a pestřejší než princezniny šatník...
Autor Leonkaaa, 12.06.2011
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí