pročpak to tak asi je?

pročpak to tak asi je?

Anotace: komentář potěší

Stromy se vlní ve větru.
Pročpak to tak asi je?
Ve světě vidím nevěru,
Zrada na světě je.

Voda se vlní v řečišti
Pročpak to tak asi je?
Po světě chodí nečistí,
špína ve světě je

Kouř vlní se v prostoru.
Pročpak to tak asi je?
Svět je přec plný vzdoru
Hádka ve světě je.

Pročpak to tak asi je?
Protože vše kolem nás žije.
Vše má svoji hlavu!
Autor pimpik, 05.02.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí