V LIDECH

V LIDECH

Anotace: Bezpochyby pochybovači plení jiným jejich chyby.

,,...v přítmí chladnoucího žáru
lze odolat životnímu sváru
a vymanit se depky spáru

Umíme řešit rébusy
a do uší zní mi Debussy

Ve sváteční dny navlékáme korálky
vidím hyeny co zříkají se morálky

S otázkou

v puklinkách plesnivého jara

Kde se bereš živote?

Kde jsi nalezl skulinku?

Kdo ukázal Ti onu puklinku?
Autor Lavander, 12.06.2011
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí