Dospělost

Dospělost

Anotace: Kravinka

Hurá, hurá už mám stužku!
Nažhavil jsem svoji tužku.
Píšu už teď jako dospělý,
Nebyl jsem před nedělí.

Zajímá Vás moje dospělost?
Mě také-je to zvědavost.
Zvědavost všech co mě znají.
A tu věc teď taky mají.

Jsem dospělý nebo mlád?
Život je dnes plný rad.
A kdo mě dnes poradí
Jestli už jsem dospělý?

Nikdo mi to nechce říc,
Neboť svět je bez hranic
A já stále nevím, nevím…
Jestli už jsem dospělým.

Nejsem, vždyť mě všichni znáte
A mínění o mě máte
Jsem malý svou duší i rozumem,
Dospělost by byla břemenem…
Autor pimpik, 05.02.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!

05.02.2006 23:34:00 | Margaritta Nunwier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí