Čtvrtek aneb přijeďte do Prahy,bude sranda..

Čtvrtek aneb přijeďte do Prahy,bude sranda..

Anotace: Nepojedu metrem, poběžím do práce 3hodiny s větrem (do ksichtu proudícím, než tělo zhroutím si..)

Někdy musíme ukázat růžky
Když budujem si lepší pozici,
ale dopraváků výhrůžky
a „snaživě“ nesnaživí politici
co jen pytlačí
mě děsně vytáčí

Z bydliště fakt nedojdu- bez legrace
přes půl Prahy do své práce..
A i když zahodím negaci
a přifařím si legraci,
mám vážně nutnou potřebu,
vyřešit, kde budu spát ve středu

Abych do práce totiž vůbec došla,
než zdlouhavou cestou někde pošla.
„Baj voko“ ve 4h. musela bych vstát,
abych došla z domova včas..
I s mapou v ruce nemám jisto,
Ideální zkusit si to nanečisto.
Tak ještě po práci dnes
budu proudit v prachu cest
....
A když ztratím se v ulicích,
Najdete mě v Bohnicích :D
....
Autor E.T.Jane, 13.06.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí