Sám sobě

Sám sobě

Sám Sobě vzorem k zblití,
život jako jehelník,
z jehel, špulek, nití.

Člověk si jen vybírá,
kterou zrovna navleče,
koukne, šáhne, zpovídá,
záhy šťáva vyteče.

Sám Sobě z zblití vzorem,
však zrcadlo je ještě k mání,
nezmůžu nic se svým vzdorem,
líbí se mi Tvoje sání.
Autor Richard Mamrdson, 14.06.2011
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš neotřelej styl... :-)

14.06.2011 17:28:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí