absinth

absinth

Anotace: absinthové snění

Tak jako doušek zeleného snění,
co skrývá se v láhvi absinthu.
Tak jako kapky slz co pohled navždy změní,
já jsem tady, ty však nejsi tu.

Tajemná víla co po slasti jen touží,
má vůni jara a sametových stuh.
Jak blázen touhy co pro lásku se souží,
ztrácíš se v básních jak drzí dobrodruh.

Pošli mi přání po jabloňových květech,
po křídlech vran a po vážkách.
Pošli mi štěstí po opuštěných dětech
ať žijem chvíli jako v pohádkách.

Pošli mi přání co krásnějšího není,
na plátcích růže tiše usínám.
Až ztichne skřivan co zpívá za svítání
tak skončí láska, život, milování.

Daruj mi vánek, hvězdy, slunce, vesmír,
jen tvoje srdce, to si klidně nech.
Kradu ti duši a nevěřím už ve smír.
Ztrácím naději i pel na křídlech.
Autor Kalypsó 2, 14.06.2011
Přečteno 505x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, chicacheca, ECHO PARAZIT, Donne, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, tak, je to přímo botanická zahrada:-).Né, ale teď vážně, je hezká.

15.06.2011 09:39:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Líbí se mi jak do básně zapojuješ prvky přírody.

14.06.2011 21:36:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí