Už videné-Déja vu

Už videné-Déja vu

Anotace: Čo je vlastne déja vu?

Už videné-Déja vu

Keď som sa pozrela z okna a videla strmý zráz
povedala som si:už som to videla raz...
Čo to vlastne znamenalo?
Déja vu,to už sa stalo.

Včera som sa zobudila na známy hlas
a mala som pocit:toto už stalo sa raz...
Čo vlastne ten pocit znamená?
Déja vu,vec dávno videná.

Keď som sa prechádzala pod stromami,
keď som sa prechádzala,bolo to v jeseni,
taký zvláštny pocit som zrazu mala,
akoby som si to pamätala...

Čo vlastne znamená déja vu
pocit zvláštny,strašidelný?

Keď prostred noci sa zobudíte,
do tmy pred seba pozeráte
a máte pocit déje vu...
Pocit zvláštny,už videný....
Autor Elyona, 14.06.2011
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Findë
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na 13 let úžasný.Jen tak dál.

14.06.2011 14:28:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí